BEKSEFERS OFFICE

CATEGORY: OFFICE LOCATION: KOSOVO

AREA: 24.1 M2 STATUS: COMPLETED CLIENT: G&G

Even though the space is designed to be in a harmonious line with the Beksefers bar and restaurant, the office has a much more formal tone. Far from often sterile designs of workplaces, the office has a warm industrial touch. As soon as you enter the blue used in the walls help to create a much calmer working environment but on the other hand the black painted stainless steel library gives the space structure. From traditional details on the accessories to comfortable workstation chairs in black leather, the most distinctive pieces are the set of the two seated sofa alongside the armchair and ottoman upholstered in dark brown leather which together cove lighting of the ceiling and sheer curtains used to treat the massive windows create a more relaxed also engaging aura.

Next Project


0%