BEKSEFER'S BAR & RESTAURANT

CATEGORY: BAR & RESTAURANT LOCATION: KOSOVO

AREA: 400 M2 STATUS: COMPLETED CLIENT: G&G

Seeking for a balance between clean architectural lines of the huge window frames in black metal finish and a mostly warm color palette used in the interiors, Beksefer’s Bar & Restaurant is designed to reflect the perfect relationship among the masculinity of the industrial style and the delicacy of neoclassical details. Located in Kosovo and Occupying a surface area of 400sqm the inner space is fragmented in two dividing the coffee area from the dining through a stainless steel partition. Lit by natural light during the day through floor to ceiling height windows that when opened create an indoor - outdoor notion of the coffee bar area the space is also carefully treated when it comes to artificial lighting which includes not only spotlights but also a variety of pendent lights mainly used in the restaurant section. What adds character to the personality of the interior space are the dark wood coffered false ceiling which gives priority to that specific area and beautifully crafted neoclassical profiles of the moldings on the walls. With every detail being very well thought out, the inner space offers a sensation of rich and comfortable interiors.

Next Project


0%