ARUN VILLA

CATEGORY: VILLA LOCATION: NORWAY

AREA: 132 M2 STATUS: ON GOING CLIENT: K.N

Located in Norway this spacious home was completely redesigned by ICA studio. The plan of the villa is a great reminder of “Denver Square”/“American Foursquare” house, that because not only has a boxy shape but also all the living areas including the kitchen and dining are placed in the ground floor whereas the bedrooms are located in the first floor. Using mainly neutral shades on one hand and creating beautiful contrast with steel blue elements on the other. Part of the spacious light filled common space are the living, dinning and cooking area lit by floor- to- ceiling windows. The whole villa demonstrates a refined modern and contemporary take on interiors, featuring the most comfortable custom made pieces of furniture and a wise approach when it comes to the wide range of materials used in the space such as the combination of the dark walnut wood elements and walls treated with decorative paint as well as soft velvet in steel blue shade upholstery and cushions alongside with stainless steel details in black or even gold finish.

Next Project


0%